17 de març 2013

''De la ciència al mercat'', nova pàgina setmanal al suplement 'Diners' del diari 'La Vanguardia'

Avui diumenge 17 de març iniciem l'apartat 'De la ciència al mercat' al suplement 'Diners' de La Vanguardia. En aquesta pàgina setmanal -tots els diumenges- explicarem experiències d'empreses i productes que han arribat al mercat -o estan a punt de fer-ho- a partir de d'investigacions i treballs científics.

El primer reportatge està dedicat a Transbiomed, una spin off de Vall d'Hebron Institut de Recerca que està posant a prova un test diagnòstic de càncer de pròstata.

Si coneixeu alguna empresa o producte de base científica i tecnològica que pugui ser interessant per a aquesta pàgina, no dubteu a fer servir l'email jelcacho@gmail.com.

Per suposat,  també esteu convidats a llegir-ho... (Cada diumenge a La Vanguardia).

1 comentari:

Salvador Macip ha dit...

Molt bona idea, un format interessant. Hi estarem atents.