13 de febrer 2013

La lleidatana Maria Navarro, premi a la millor professora novell d'agricultura dels Estats Units


La lleidatana Maria Navarro, professora associada de la Universitat de Georgia (EUA), i Michael S. Retallick, professor de la Universitat Estatal d'Iowa (EUA), han estat escollits com a millors professors novells 2012 per l'Institut Nacional d'Alimentació i Agricultura dels Estats Units (centre adscrit al departament d'Agricultura).

Navarro es va graduar com enginyer agrícola l'any 1992 a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida (ETSEA) i va completar el seu doctorat en Educació Agrícola l'any 2004 a la Texas A&M University (EUA).

Maria Navarro ha estat distingida ara pels seus mètodes d'ensenyament i el seu impacte en la societat. Anteriorment també havia estat premiada per l'Associació d'Estudiants de la Universitat de Geòrgia com a professora excepcional, i pel rector de la mateixa UGA, Michael F. Adams, amb el premi UGA 'Fulfilling the Dream' -que honora Martin Luther King-, pel seu compromís amb la justícia i la igualtat. L'exalumna d'Agrònoms de Lleida ha participat en projectes relacionats amb la fam i la pobresa en diferents països del món.

Més informació:
http://www.csrees.usda.gov/business/other_links/awardlist.html
http://www.udl.es/serveis/oficina/Noticies/2013/febrer11.html