22 de febrer 2013

Dani Jiménez i Ada Parellada publiquen un nou llibre sobre curiositats de la cuina i la ciència

'Per què alguns pebrots piquen i altres no' és el títol del nou llibre de Dani Jiménez i Ada Parellada sobre curiositats gastronòmiques i explicacions científiques. El to didàctic i atrevit dels autors ens acosta a algunes de les preguntes i tòpics més habituals entre les persones aficionades a la cuina i la ciència. Preguntes i respostes a l'abast de tothom.

El llibre s'estructura en 94 capítols breus que plantegen i tracten de respondre algunes preguntes com la que dóna títol a l'obra. A la primera part de cada capítol, l'Ada exposa un dubte, una experiència o -directament- una pregunta amb base culinària que tot seguit tracta de respondre en Dani a partir dels coneixements i la anàlisi científica. L'èxit televisiu de l'Ada Parellada i en Dani Jiménez pot ser un bon esquer per fer arribar la ciència al gran públic.

Publicat per Ara Llibres. 303 pàgs, Barcelona, 2013 (Preu aprox: 19,90 e)
--- Visiteu també www.comunicaciencia.cat -----