La llista de Comunicació Científica de l'ACCC -vegeu referència a
sota- ha recollit nombroses opinions i informacions sobre aquest tema
en les últimes hores. Cal destacar l'aportació de David de Lorenzo,
que indica que l'any passat va ser coordinador d'un projecte del setè
programa marc europeu (FP7) sobre el tema ecològic vs convencional
(projecte PICKFIBER). En l'estudi, "els nostres col·laboradors
d'Estonia van fer un meta-anàlisi similar al de Stanford, pero "van
obtenir evidències clares de diferències entre els dos tipus de
productes", afirma De Lorenzo abans de lamentar que es faci molt cas
als estudis publicats per centres com la Universitat Stanford i el
treball produït en altres centres i països. L'estudi citat per De
Lorenzo està disponible en pdf a
http://www.delorenzo.es/report_2011.pdf .
El resum de les conclusions d'aquest estudi comença dient: "Results of
the studies analysed in this report indicate certain advantages in
nutritional quality of organic food compared with conventional."
Us podeu apuntar a la llista de l'ACCC, potser la millor eina de
comunicació científica de Catalunya
http://es.groups.yahoo.com/group/acccnet/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada