28 de gener 2013

Al Gore presenta el seu nou llibre, 'The Future'

L'exvicepresident del Estats Units i actiu ambientalista, Al Gore, presenta demà oficialment la primera edició en anglès del seu nou llibre 'The Future' (Random House). Les dades aportades per l'autor i l'editorial indiquen que aquest nou treball se centra en sis elements que poden determinar el futur del planeta (vegeu els epígrafs a la imatge adjunta). A més, Gore reitera la importància de la lluita contra el canvi climàtic, l'adopció de polítiques basades en la sostenibilitat i la necessitat de suport als països en desenvolupament. Caldrà llegir-ho per conèixer amb detall la postura de l'exvicepresident, per exemple, en temes com la manipulació genètica...




La capacitat comunicativa i de relacions públiques d'Al Gore s'està fent evident molt abans que la nova publicació arribi a les llibreries i de ben segur que 'The Future' tornarà a ser un èxit de vendes i repetirà l'impacte mediàtic de llibres i documentals anteriors com 'An inconvenient truth'.
Per cert, en un dels comentaris d'Al Gore a Twitter per anunciar l'aparició del seu nou llibre, l'exvicepresident del EUA lamenta la desaparició de la secció de Medi Ambient de The New York Times i recorda la importància del seu treball en la conscienciació internacional sobre problemes com el canvi climàtic. Gore expressa el desig que, tot i que aquest diari elimini la secció, es permeti als seus periodistes continuar la feina d'informar i crear opinió sobre temes ambientals. "Worrisome Change to the New York Times' Ability to Cover Climate", al Gore, Twitter January 16, 2013 : 8:18 PM. 

Video de presentació de 'The Future': http://tinyurl.com/9wgly2q
Web d'Al Gore: http://www.algore.com/